Rannikkorastit päättyivät upeaan Ruskajuoksuun!

Rannikkorastit 2008 sai hienon päätöksen lauantaina juostussa Ruskajuoksussa. 80 aamuvirkkua suunnistajaa otti haasteen vastaan ja nautti Hannu Pönnin laatimista perhosradoista Kymin Lentokentän ruskaisissa maisemissa. Aurinko paistoi ja suunnistajat saivat nauttia vauhdikkaasta menosta aina 9.5 km:n A-rataa myöden. Kauden viimeisen S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti Jarno Tolonen, joka onkin ahkerasti kolunnut Rannikkorasteja ja omien sanojensa mukaan löytänyt suunnistuksen uudelleen sitten armeija-aikojen….

Rannikkorastit 2008 -kausi on ohi ja Rannikkorastit-tiimimme kiittää kaikkia suunnistajia runsaasta osanotosta ja kaikesta siitä pääosin varsin myönteisestä palautteesta, jota olemme saaneet ottaa vastaan. Nämä tapahtumat on tehty teitä varten ja haluammekin ensi kaudella tarjota teille vieläkin paremmat Rannikkorastit. Jo nyt meillä on takataskussa monia hyviä ideoita ja myös uusia karttoja on tekeillä. Kävijäkeskiarvoksi saimme 81.5 kävijää, joka on selvästi enemmän kuin aiempina vuosina. Lentokentän uusi kartta houkutteli yksittäisenä tapahtumana eniten suunnistajia, peräti 132 kpl.

Rannikkorastit jatkuvat taas keväällä 2009, ellemme sitten innostu vielä pitämään "Rannikkorastit-extratapahtumia" syksyn aikana. Joten, kaiken varalta, seuraa "kanavaa"…

Posted in Etusivun artikkeli.