Karhuvuoressa oli tarjolla rastirikasta suunnistusta ja kunnon lenkit!

Alkusyksyn jo tummenevaan iltaan Kotkan Karhuvuoreen oli suunnannut peräti 97 suunnistajaa. Rastirikkaat radat osoittautuivat karttaohjelman mittakaavavirheen takia suunnistajille myös pituudeltaan haasteellisiksi, sillä matkat olivat todellisuudessa 1,5-kertaiset (A-rata: 9.2 km, B-rata 7.4 km, C-rata 4.5 km ja D-rata 2.6 km)! Virhe huomattiin kesken iltaa ja sitä ennen moni maaliintulija oli ihmetellyt ajan kulumista maastossa ja kun virhe paljastui, niin esimerkillisesti nousi esiin suunnistajien positiivinen mieli: "No kyllähän hieman ihmettelin, että onpas pitkä… No, tulipas tehtyä kunnon lenkki!". Onnellisesti saimme myös kaikki suunnistajat metsästä suurinpiirtein ennen pimeän tuloa. Ja todellakin, mieli oli pääsääntöisesti iloinen! Joten kaikille mukanaolleille, pahoittelut, mutta samalla kiitokset positiivisesta suhtautumisesta asiaan!

Tulokset ja väliajat ovat nyt luettavissa Tulokset-osiosta. Perinteiseen tapaan arvottiin myös Osuuskauppa Ympyrän lahjoittama S-ryhmän 20 euron lahjakortti, jonka voitti tällä kertaa Leena Lehtoranta. Onnittelut!

Ja Rannikkorastit-kausihan huipentuu ensi viikon lauantaina juostavaan Ruskajuoksuun, jonka kiinnostaviin yksityiskohtiin palaamme lähipäivinä. "Seuraa kanavaa!".

Posted in Etusivun artikkeli.