Rannikkorastit Lankamalmilla 28.7.2022

Tervetuloa viime syksyn vauhdikkaaseen KLL-maastoon Rannikkorasteille! Kartta on viime syksyn KLL-kisojen jäljiltä varsin ajantasainen. Yksi isohko aukko maastoon on talven aikana tullut, sekin on kuitenkin päivitetty kartalle. Kulkukelpoisuudeltaan Lankamalmin maasto on varsin hyvä. Kesän myötä osa aukoista ja puoliavoimista alueista on aluskasvillisuudeltaan varsin reheviä ja tämä kannattaakin huomioida reitinvalintoja tehdessä.

Radoista on pyritty tekemään monipuoliset. Kaikilla radoilla tarjotaan jonkin verran reitinvalintavaihtoehtoja, tarkkoja rastipisteitä unohtamatta. A- B-radoilla on pyritty hyödyntämään mahdollisimman hyvin alueen vaativat mäkialueet. Luvassa on siis sekä mukavasti nousumetrejä, että tiukkoja rastinottoja pienipiirteisillä kallioalueilla. C- ja D-radat pyörivät pääasiassa Lankamalmin hyväkulkuisella kangasalueella tukeutuen alueen laajaan polkuverkostoon.

Huom! Tonttialueet ovat ehdottomasti kiellettyjä alueita (kuten aina suunnistaessa), joten muistetaan kiertää ne. Tämä koskee erityisesti A-radan juoksijoita.

Huom: Opastus on Lankamalmintieltä, mutta tapahtumakeskus on Laantintie 185 kohdalla, mäen päällä. Tarkka paikka:  https://goo.gl/maps/TuURrYGnvfkLRsA28. Tienvarsipysäköinti.

Tervetuloa Rannikkorasteille nauttimaan heinäkuisesta kesäillasta!

Ratatiedot:

A-rata: 6,4 km, 14 rastia

B-rata: 4,0 km, 10 rastia

C-rata: 2,6 km, 8 rastia

D-rata: 1,5 km, 5 rastia

Ratamestari Matti Suutari

Posted in Yleinen.