Rannikkorastikausi päätökseen Karhuvuoressa

Rannikorastikausi 2011 päätetiin Karhuvuoressa 91 suunnistajan voimin. Ratamestari esitteli tällä kertaa paikoin, ainakin Rannikkorasteilla, hieman jo katoamassa olevaa "kansanperinnettä" rastilippujen sijoittelun suhteen, nyt piti todellakin etsiä ensin rastikohde maastosta jotta rastilippu löytyi. Monelle näyttää muodostuneen kompastuskiveksi ratojen A, B, ja C kahdeksas rasti, joka oli kenties jopa hieman liiankin tiukasti rastimääritteen mukaisessa paikassa. Mutta esimerkiksi nuori Roosa Metsola ei tästä "ratamestarin erikoisesta" häkeltynyt vaan tempaisi muille malliksi hienon pohja-ajan ko. rastivälille.

Tapahtuma vietiin läpi pääosin mukavassa syyssäässä, välillä satoi, välillä paistoi, välillä taas satoi ja paistoi. Aamupäivän paistanut aurinko houkutti ainakin allekirjoittaneen metsään silmälaseissa, piilolasien kanssa pelaamiseen ei tällä kertaa näyttänyt olevan tarvetta. No vettä ripsi matkan varrella tietysti juuri sen verran että lasit huurtuivat ja vaikeuttivat hieman matkantekoa. Vaan enpä näyttänyt olevan ainoa joka tähän säänhaltijan pikku jekkuun lankesi, muitakin huurupäitä näytti liikkeellä olevan. Vaan otetaanpa tästä opiksi.

Rannikkorastien väliaikatulostin lopetti toimintansa, tällä kertaa kenties jopa lopullisesti, hieman etuajassa ennen viimeisen tapahtuman päätökseen saamista. Pahoitelumme tästä, mutta ei hätää; tulokset ja väliajat ovat totuttuun tapaan nähtävillä sivuillamme ja Reittihärvelikin avattu. Myös WinSplits Online väliajat saatavilla.

Arvonnassa onni suosi tällä kertaa Jukka Tania.

Rannikkorastit tiimi vetäytyy nyt pohtimaan jo tulevaa kautta ja mm. tuota tulostinasiaa. Muistutukseksi vielä, te kaikki voitte osallistua Rannikorastien kehitystyöhön vastaamalla lyhyeen Rannikkorastit palautekyselyyn .

Omasta puoletani: Kiitos mukavista suunnistushetkistä, ens kauel!

SyysCup

SyysCupin pisteet on nyt saatu laskettua ja lopulliset tulokset löytyvät täältä. Tuomas Kotron voittoa ei kukaan enää pystynyt uhkaamaan, mutta kamppailua muista mitalisijoista käytiin vielä tiukasti. Lopulta Jarno Saarela nappasi toisen sijan kolmen pisteen erolla kolmannen sijan jakaneisiin Sami Grönholmiin, Seppo Kuikkoon ja Lari Takaseen. 

Yhtään protestia ei tällä kertaa tehty, joten palkintoina jaettavat lahjakortit Amarilloon, Rossoon ja Hesburgeriin menevät Tuomakselle, Jarnolle, Samille, Sepolle ja Larille. Palkinnon saajia pyydetään ottamaan yhteyttä Kaukoon (p. 040 587 6402), jotta voidaan sopia lahjakorttien toimittamisista. (Mahdollisesti toimittamatta jäävät lahjakortit arvotaan toimitsijoiden kesken muutaman viikon kuluttua.) 

Kaikkiaan SyysCupissa pisteille pääsi 197 suunnistajaa. Heistä Jukka Tani ja Peter Svahn tekivät hyväksytyn tuloksen Cupin jokaisessa osakilpailussa.

Posted in Etusivun artikkeli.