Parkkialueet Karhula

Rannikkorastien kuntosprintti 12.7.

7.7. muutama kartantulostajan lisäys:

Rannikkorastien Facebook-ryhmästä bongattua: ”Ensi tiistaina järjestettävään Karhulan sprinttiin voi tietenkin osallistua myös kuten tavalliseen Rannikkorasti -tapahtumaan. Eli ilmoittautua paikan päällä ja maksaa kausikortilla, sarjalipulla tai kertamaksulla (6 euroa, alle 20-v. ilmaiseksi). Jos olet ilmoittautunut Irman kautta, kiitämme siitä, sillä se nopeuttaa asiointia tapahtumapaikalla.” 

Irmasta bongattua: Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 10.7. saakka. Ja Irmahan on, sensuurista huolimatta, edelleen tämä: http://www.suunnistusliitto.fi/irma/

Parkkipaikoista:

Keskuskentän parkkipaikan lisäksi lähialueella on monta pysäköintipaikkaa. Tässä muutama esimerkki, mistä yleensä löytyy tilaa, jos keskuskentän parkkialue on täynnä.

Parkkialueet Karhula

Karhula Helil kartta

 

FIN5 rastiviikon välipäivänä, tiistaina 12.7., Rannikkorastit järjestävät avoimen sprinttisuunnistuksen. Suunnistusalueena toimii Karhulan keskusta moottoritien molemmin puolin ja tapahtumakeskus on Karhulan keskuskentällä. Kevään aikana valmistunut sprinttikartta (1:4000, käyräväli 2 m) on käytössä ensi kertaa. Näin loma-aikana lähtö avataan poikkeuksellisesti klo 13 ja suljetaan klo 17.

Tarjolla on kolme ratavaihtoehtoa: 

  • Pitkä sprintti (3 – 4 km)
  • Lyhyt sprintti (2 – 3 km)
  • Lasten rata (0,5 – 1 km)

Lapsille tarkoitettu rata kulkee kokonaisuudessaan Karhulan keskuskentän alueella, jossa ei ole liikennettä, joten rata on turvallinen pienillekin lapsille.

Osallistujamäärän arvioimiseksi ilmoittautuminen ja osallistumismaksu pyydetään tekemään Irman kautta viimeistään 7. 10. heinäkuuta. Jos olet jo maksanut Rannikkorastien kausikortin tai sarjalipun, ei ilmoittautumista tarvita. Joitain karttoja on varattu ostettavaksi myös tapahtumapaikalta.  Osallistumismaksu on aikuisilta 6 euroa, alle 20-vuotiaat suunnistavat ilmaiseksi.

Urheilukentän parkkipaikalle mahtuu pieni määrä autoja. Sen täytyttyä paikoitus tapahtuu omatoimisesti Karhulan keskustan julkisilla pysäköintipaikoilla.

Tapahtumapaikan katuosoite on Urheilukatu 3, Kotka

Tervetuloa sprinttaamaan!

 

 

 

Posted in Etusivun artikkeli.