Oi Irma, oi Irma…

Alla olevassa Karhulan sprintti-infossa mainittiin Irman vastaanottavan ilmoittautumisia tapahtumaan. Irman henkilöllisyys saattaa kuitenkin tavalliselle kuntorastikävijälle olla hieman arvoitus, esitelläänpä hänet siis tässä. Liekö kyseessä sama salaperäinen Irma josta jo kansantaiteilija Irwin esihistoriallisina aikoina kiihkeäasti lauloi Tositarkoituksin -kappaleessaan? ”Sun punaposkes hehkuivat kuin marjat mansikan, ja katsees poltti kuumemmin kuin hehkut tupakan...”, vähemmän dementoitunut koukkupolviosasto ainakin muistanee tämän?

 

 

Valitettavasti totuus on vähemmän innostava, kyseessä on suunnistusliiton IRMA-palvelu, jossa mm. ilmoittautumiset kilpailuihin hoidetaan ja jota nyt kokeillaan Rannikkorasteillakin. Mitään pysyvää käytäntöä tästä ei ole tarkoitus luoda, mutta erikoistapahtuman ja mahdollisesti suuren osallistujamäärän vuoksi kokeilemme saisimmeko sen kautta helpotusta sprinttitapahtuman järjestelyihin. 

IRMA-palvelun käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen, lisenssiä ei välttämättä tarvitse lunastaa. IRMA-ohjeita löytyy täältä: http://www.suunnistusliitto.fi/irma/irma-ohjeet-suunnistaja/ ja IRMA-palveluun pääset tästä: https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competitioncalendar/view Palvelun nettisivun oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu IRMAaan”-kohdasta pääset rekisteröitymään tai kirjautumaan palveluun.

Posted in Etusivun artikkeli.