Rannikkorasti-informaatiota

Katariinan Rannikkorastien (24.5) arvonta

Katariinan sprinttisuunnistuksen kiireen keskellä jäi Ympyrän palkinto arpomatta. Arvonta on nyt suoritettu kaikkien tuloksissa olleiden nimien kesken ja voittajaksi selvisi C-radalla ilman aikaa suunnistanut Kati Päivärinta. Palkinto – 20 €:n lahjakortti Rossoon – on noudettavissa Rannikkorastien INFO-pisteestä. Onnittelut voittajalle.

Ensi tiistaina Keihässalmen Rannikkorasteilla arvotaan 20 €:n lahjakortti Fransmanniin.

Ruuhkien vähentäminen

Ruuhkien vähentämiseksi kokeillaan Keihässalmen Rannikkorasteilla 31.5. menettelyä, jossa ilman aikaa suunnistavat kirjataan lähdössä ja maalissa kartanmyyntipisteessä olevaan listaan. Ajanotolla suunnistavat kirjataan sekä lähdössä että maalissa tuloslaskentapisteen tietokoneelle. Jos tapahtuman jossain vaiheessa on tuloslaskentapuolella ruuhkaa ja kartanmyyntipisteessä väljää, voidaan myös ajanotolla suunnistavia lähettää metsään listaan kirjaamalla, jolloin heidät kirjataan tietokoneelle vasta maaliin tullessa.

Yleisiä ohjeita:

1. Valitse rata mallikartoilta, älä kartanmyyntipisteessä.

2. Toimi ripeästi palvelupisteillä, vältä ylimääräistä oleskelua kartanmyynnin ja tuloslaskennan edessä.

3. Ratamestari antaa ohjeita ja keskustelee mielellään kilpailijoiden kanssa. Kartanmyynnin ja tuloslaskennan toimihenkilöt ovat kiireisiä – anna heidän keskittyä työhönsä.       

 

Posted in Etusivun artikkeli.