Pahavuorella tarjottiin monipuolisia suunnistushaasteita

Lentokentän pohjoisosassa, Pahavuoren maastoissa pidetyt Rannikkorastit tarjosivat osallistujille monipuolisia suunnistushaasteita. Ratojen alussa mentiin pidempiä rastivälejä peitteisessä ja suurpiirteisemmässä maastossa, loppuhuipennuksena taas tarjottiin tarkkaa suunnistusta parempikulkuisella pienipiirteisellä mäkialueella. Virheettömät suoritukset olivat tällä kertaa siis harvassa ja taisipa Kotron perheessä kuumana käyvä keskinäinen kamppailu A-radan herruudesta ratketa tällä kertaa Tuomaksen hyväksi isä-Petrin pieneen koukkuun 2. rastilla. Täysin "gripissä" ei tosin ollut kertoman mukaan Tuomaksenkaan suunnistus tuossa vaiheessa rataa. Perinteinen "suunta ja matka" -taktiikka toi tällä kertaa rastille, vaikka tarkka sijainti kartalla pääsi välillä hieman hämärtymään. Haasteita radoissa riitti siis suunnistusammattilaisillekin!

Vähemmän tai ei ollenkaan kilpailevat kuntoilijat ovat myös ilahduttavasti löytäneet Rannikkorastit ja saaneet kuntosuunnistuksesta ilmeisen säännöllisen harrastuksen. Tästä kertoo eilinen osallistujamäärä 185 henkilöä, aiempina kausinahan kilpasuunnistajien vaellus käynnissä oleville rastiviikoille on näkynyt notkahduksena myös Rannikkorastien osallistujamäärissä.

Arvonnassa onni suosi tällä kertaa Veli-Matti Knaapia, onnittelut!

Ensi tiistaiksi siirrytään Pahavuorelta Pahalammen vauhdikkaille poluille ja rantakallioille. Tapahtumapaikkana on Pahalammen pohjoispuolella oleva mäkialue, jossa myös paikoitustilaa löytyy Räskin tienvartta paremmin. Ei paha!

Tulokset ja väliajat löytyvät oheisista linkeistä, myös reittihärveli avoinna.

Väliajat, WinSplits Online

Posted in Etusivun artikkeli.