Ohrakankaalla nautittiin vanhan hyvän ajan oikeasta suunnistuksesta!

    

Tänään suunnistettuja Ohrakankaan Rannikkorasteja voi hyvällä syyllä kutsua "Vanhan hyvän ajan oikeaksi suunnistukseksi". Itse B-radan kiertäneenä voin todeta, että kompassia tarvittiin jokaisella rastivälillä ja rasteille ei tosiaankaan menty polkua pitkin! Kiitos ratamestarikonkari Heikki Hinttulalle, joka piti sanansa: "Pojat, tänään ei juosta polkua pitkin!". Kiitos myös järjestely- ja tuloslaskentavastaaville Jaana Vanhalalle ja Antti Salovaaralle. Homma toimi jälleen mainiosti! Parkkipaikatkaan eivät muodostuneet ongelmaksi, sillä kuoppaan olisi mahtunut vaikkapa Jukolan autot :).

Lomakausi lienee jo vaikuttanut asiaan, että Ohrakankaan maastoihin tutustui "vain" 132 suunnistajaa. S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti Jussi Taussi. Onnittelut!

Kun Ohrakankaalla oli tarjolla tiukkaa suunnistusta, niin viikon päästä Mussalossa tarjotaan sitten jotain ihan muuta. Tarjolla on nimittäin "Mussalo O-tour", eli yhdistelmärata Saaripirtin 1:5000-kartalla ja Mussalon 1:4000-sprinttikartalla tapahtuvaa suunnistusta. Luvassa miellyttävää maastopohjaa ja vauhdikasta suunnistusta. Maaston miellyttävyyden ja selkeyden takia suosittelemme myös perheen pienimmäisten mukaanottoa. Ratamestarikaksikko Antti ja Jyrki Metsolan valmistautumista tapahtumaan seurataan näillä sivuilla tavallista tarkemmin, joten pysy kanavalla!

Ohrakankaan tulokset ja väliajat luettavissa tutusta  paikasta.  Ja myös Reittihärveli on pystyssä, kiitos tällä kertaa Salosen Kaukolle!

Posted in Etusivun artikkeli.