Kuntosuunnistus Heinlahdessa 23.7.

Rannikkorastit järjestetään ensi tiistaina 23.7. Heinlahdessa. Kilpailukeskus sijaitsee Heinlahden veneveistämön piha-alueella, kuten viime kesänä. Seuraavassa ratamestarin ennakkoinfoa: Vihreäksi ja vihreällä vinoviivoituksella merkittyjä alueita kannattaa välttää, koska ne ovat todella hidaskulkuisia. Suunnistettavat radat kiertävät kilpailukeskuksen viereisen tiheikön. Metsittyvän, vanhan Lyypekki-nimisen pellon läpi pääsee oikaisemaan tarkalla suunnistuksella, mutta vähemmän kokeneille suositellaan kiertoa tien kautta. Muut metsät ovat etupäässä hyvin hoidettuja ja näkyvyys on hyvä. Maaston kivisyys hidastaa etenemistä paikoitellen.

Ratojen pituudet ovat:

A-rata:    5,8 km, 17 rastia
B-rata:    5,0 km, 13 rastia
BL-rata:  3,5 km, 9 rastia
C-rata:    2,7 km, 8 rastia
D-rata:    1,8 km, 6 rastia

Pidemmät A- ja B-radat kiertää kartan eteläpään kallioalueella, jossa sijaitsee puolet näiden ratojen rasteista. Muutamalla rinteeseen sijoittuvalla notko- ja pistekumparerastilla on pyritty lisäämään ratojen haasteellisuutta. 

D-radan rastit sijoittuvat teiden tuntumaan, osin sähkölinjaan tukeutuen. Radan loppuosassa on siimari maaliin saakka varmistamassa kilpailukeskukseen osaamista.

Opastus alkaa Mokran risteyksestä, Vt 7 (karttalinkki löytyy etusivulta ”Seuraavat Tapahtumat” alla). Lähtö on auki 17:00 – 18:30.

Tervetuloa suunnistamaan!

 

Viime hetken lisäys eli kartantulostaja katsoo aiheelliseksi mainita:

– suunnistajan kauppa paikalla

– paikalle saapuessanne varokaa tiellä liikkuvia suunnistajia

– toivon myös että suunnistajilla on voimia kiertää radan alkupuolella vastaan tuleva pihamaa. Sallitut reitit ilmenevät oheisesta kartasta.

– oheiseen karttaan merkitty summittaisesti katkoviivalla myös aiempina vuosina hämennystä herättänyt karttaan merkitsemätön sähkölinja. 

 

Posted in Etusivun artikkeli.