Kotkamills PRO jälleen Firmaliigan ykkönen

Kuten monet ovat varmaan ehtineet jo huomata, Firmaliigan kärjessä olleet joukkueet, Kotkamills PRO Pro-sarjassa ja KyS johto Fun-sarjassa, sinetöivät Firmaliigan sarjojen voitot nappaamalla voitot myös Heinäviestissä. Huomattakoon kuitenkin, että myös Kotkamills PRO löysi Heinäviestissä voittajansa, kun Firmaliigan ulkopuolella juosseet Tulevaisuuden suunnistähdet olivat peräti 10 minuuttia nopeampia! Hyvin onnistuneen Heinäviestin parasta antia olivat muutenkin lukuisat Firmaliigan ulkopuoliset joukkueet, jotka tekivät hyviä suorituksia ja toivat lisää väriä ja säpinää viestiin.

Firmaliigan Pro-sarjassa muut kärkipään sijat vaihtuivat, kun toisena ollut Andritz ei saanut viestiin joukkuetta ja putosi tuloksissa peräti kuudenneksi. Siten Heinäviestissä hyvin onnistuneet Kymin Tulevaisuuden Toivot 1 ja Peränpitäjät nousivat sijoille 2 ja 3. Fun-sarjassa sijoitukset eivät Heinäviestissä muuttuneet. Koksilaiset nousivat hyvän viestisuunnistuksen ansiosta pisteissä aivan Helmien kantapäille, vaikka joutuivatkin tällä kertaa tyytymään neljänteen sijaan.

Firmaliigan täydelliset tulokset ovat nähtävissä osiossa Firmaliigan pistetilanne. Kummankin sarjan kolme parasta joukkuetta huomioidaan 15.9. ennen Ruskajahdin alkua. Pro-sarjan voittajalle ojennetaan kiertopalkinto, ja muut mitalijoukkueet saavat kunniakirjat.

Posted in Etusivun artikkeli.