Korvenkalliolle Jukolakuntoa viimeistelemään 13.5.

Kallioilla polut ovat paikoin vain kulumauria ja kenties hieman vaikeasti havaittavia ainakin vauhdikkaammin eteneville.

Tiistaina Rannikkorastit suuntaa merenrannan tuntumaan, Pahalammen rantakallioille, Korvenkallion maastoon. Maasto on ”käsin poimittu” Jukolaan valmistautuville, mahdollisimman paljon tulevaa Porvoo Borgå Jukolaa muistuttavaa maastotyyppiä hakien. Radat on tehty niin että ne kiertää pääosin hyväkulkuisessa maastossa jossa myös mahdollisuus hyödyntää alueen runsasta polkuverkkoa.

Kartan kasvillisuuskuvaus on paikkoin hieman vanhentunutta ja suuntaa antavaa vanhojen hakkuuaukeiden osalta. Vihreä ei varsinkaan Aataminvuoren hiekkakankailla, jonne A- ja B-rata yltävät, ole niin paha kuin kartasta katsoen voisi kuvitella, vaan kulkukelpoisuus on siellä hyvän maastopohjan ansiosta kohtuullisen hyvä.

D ja C radat on polkuihin tukeutuvia ja avonaisessa maastossa.

Pidemmät radat käy Räskintien pohjoispuolella pienen lenkin ja myöskin muutaman haasteellisemman rastipisteen Korvenkallion itäpuolen alueella jossa maaston muoto on monipuolisempaa, runsaasti avokalliota ja korkeuseroja.

A, B ja C -radoilla on lenkit ja palataan samalle rastille uudestaan joten tarkkuutta oikeaan kiertojärjestykseen.

Radat:

A-rata 5,9 km 13 rastia (1:10000)
B-rata 4,6 km -rata 12 rastia (1:10000 tai 1:7500)
C-rata 2,7 km 10 rastia (1:7500)
D: 1,9 km 7 rastia (1:7500)

Kartantulostajan lisäys: B-rataa tulostettu sekä 1:7500 että 1:10000 mittakaavassa.

Posted in Yleinen.