Kohta Koivulaan

Muutama muistutus vielä koskien tämänpäiväisiä Koivulan Rannikkorasteja. Koivulassa kuljemme asutuksen lähistöllä, olkaa varovaisia teitä ylittäessänne ja koittakaa olla eksymättä piha-alueille. Koivulasta löytyvää metsä- ja mäkialuetta kierretään ristiin rastiin kaikilla radoilla, rasteja on runsaasti ja lähekkäin, tarkistakaa koodit. Heinäviestiin osallistumattomille on seuraavanlaiset normaalit kuntosuunnistusradat:

A-rata 5,0 km, 20 rastia
B-rata 3,7 km, 16 rastia
C-rata 2,6 km, 11 rastia
D-rata 2,3 km, 8 rastia

A, B ja C- rata ovat vaikeustasoltaan aika samankaltaisia, varsinkin em. mäkialueelta löytyy ihan haastaviakin rastipisteitä. D-rata on näitä selvästi helpompi. A-radalla on kartanvaihto eli jo aiemmista kerroista tuttuun tapaan kartan kääntö matkan varrella.

Heinäviestistä johtuen voi tuloslaskennassa olla tavallista kiireisempi ilta. Lähdön aikana klo 17.30 voi tuloslaskenta olla hetken suljettuna ja ajoittain muutenkin tuloslaskijan toiminta voi olla hieman totuttua tahmeampaa. Toivonkin siis suunnistajilta kärsivällisyyttä ja ymmärtävää suhtautumista tuloslaskijaparkaa kohtaan.

Posted in Etusivun artikkeli.