On aika Heinäviestin – ilmoittautuminen avattu

Ensi viikolla Koivulassa on normaalien kuntosuunnistusratojen lisäksi mahdollisuus osallistua perinteiseen Heinäviestiin. Tervetuloa siis mukaan runsain joukoin nauttimaan viestin tunnelmasta! Viestihän on avoinna kaikille, esim työ-, kaveri-, perhe-, kylä-, sekä seurajoukkueet ovat tervetulleita. Viesti juostaan ”Halikko”-tyyliin eli kaksi ensimmäistä osuutta lähtevät matkaan yhtä aikaa ja ankkuriosuus pääsee matkaan vasta kun molemmat heistä ovat vaihtoon saapuneet. sarjoja on kaksi Pro 3 x 3,7 km ja Fun 3 x 2,6 km. Heinäviestiin voit ilmoittautua 15.8. mennessä lomakkeella joka löytyy täältä: https://goo.gl/forms/Kmj5sW0ybXkYU0O53

Heinäviesti on myös Firmaliigan osakilpailu, oiva tilaisuus muille haastaa heitä. Firmaliigajoukkueilta kisaan otetaan automaattisesti yksi joukkue, juoksujärjestykset ja joukkueen kokoonpanon toivomme heidänkin jättävän ilmoittautumislomakeen kautta. Myös kakkos- ja kolmosjoukkueet ovat tervetulleita, parhaan tulos lasketaan Firmaliigapisteisiin!

Oman ilmoittautumisesi ja ilmoittautuneet joukkueet näet täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wT7XYp0Va-e-9DeeYI3vZlR8tbn6nB9x_K-rVxH2NsQ/edit?usp=sharing Mikäli haluat muokata ilmoittautumistasi jälkeenpäin, kopioi talteen lomakkeen täytön jälkeen kuvaruudulle aukeavasta ikkunasta linkki ”Muokkaa vastaustasi” sivulle.

 

Posted in Etusivun artikkeli.