Honkalassa avattiin myös yösuunnistuskausi

Ennustettu syysmyrsky ei ainakaan täydellä voimallaan uhmannut eilisiä Rannikkorasteja ja 133 suunnistajaa saikin nauttia märästä, mutta muuten aivan kelvollisesta suunnistussäästä. Ainakin kun itse, ratamestarilta luvan saatuani, starttasin radalleni n. klo 20.30, oli sade tauonnut ja tuuli ravistellut enimmät vesipisarat puiden lehdiltä. Kaikenkaikiaan 30 suunnistajaa ampaisi metsään lamppu päässään, välittämättä säätieteilijöiden kartoilleen piirtämistä uhkakuvista ja näin saatiin Rannikkorastien yösuunnistuskausi mukavasti käyntiin.

Tuloslaskennassa Jukka Matilainen ja tapahtumajärjestäjä Mauno Rapo apujoukkoineen teki taas pitkän iltavuoron, suuret kiitokset heille. Ratamestarikaan ei sateelta välttynyt rasteja viedessään, toivottavasti rastien pois haku sujuu kuivemmissa olosuhteissa. Suuret kiitokset myös Kymin Koskenpojille yhteistyöstä.

Honkalan tulokset ja väliajat löytyvät tutuilta paikoiltaan, reittihärveli avattu. Myös WinSplits Online väliajat saatavilla.

Lisäys 15.9.:

Ratamestari Timo Pirtilä on bongannut väliaikoja analysoidessaan kovan luokan yösuunnistussuorituksen. Ruskajuoksussakin muille kantapäitään näyttänyt nuori Tuomas Kotro eteni yön pimeydessä samaa vauhtia kuin A-radan kärki päivällä aina rastille 11 saakka. Tämän jälkeen Tuomas joutui hieman hellittämään loukattuaan nilkkansa.

SyysCupin tarkistettu pistetilanne on luettavana täältä

Posted in Etusivun artikkeli.