Heinäviesti 4.8. – Ilmoittautuminen

Heinäviesti suunnistetaan tiistaina 4.8. Laajakoskella. Se on kolmeosuuksinen viestitapahtuma ja kuuluu Firmaliigaan. Viestissä on kaksi sarjaa, Pro jossa osuudet ovat pituudeltaan noin 3 – 3,5 km sekä Fun jossa osuuspituudet ovat 2 – 2,5 km ja sopivat kaikille. Kerätkää kaveriporukka yhteen ja tulkaa nauttimaan hauskasta viestitapahtumasta!

Heinäviestijoukkueita pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon 3.8. mennessä nettiosoitteella http://goo.gl/forms/vH0DkEHzfp… Ilmoittautuessasi ilmoita joukkueen nimi, juoksujärjestys sekä sarja, johon joukkue osallistuu (esim. JoukkueX/Sarja (PRO tai FUN) ja sitten juoksijat). Firmaliigajoukkueilta otetaan automaattisesti mukaan yksi joukkue, kuitenkin joukkueilta toivomme juoksujärjestyksiä etukäteen. Muistutettakoon vielä, että Firmaliigajoukkueet voivat osallistua useammallakin joukkueella, lopputuloksissa paremmin sijoittunut huomioidaan pisteitä laskiessa. Ilmoittautumistilanne päivitetään sitä mukaa kun ilmoittautumisia tippuu ja joukkueet listataan tähän.

Mikäli joukkueesi kaipaa juoksijaa tai olet itse vailla joukkuetta voit hakea viestiseuraa esimerkiksi KyS:n keskustelupalstalla tai Rannikkorastien Facebook-ryhmässä.

Ilmoittautuneet joukkueet:

PRO           
1. Tislarit
2. Kunnon Rakentajat 1
3. Pyhtään Uusi Suunta
4. Kotkamills PRO
5. Taito-Tiimi
6. Sulzer
7. Andritz
8. Team Lohkare 1
9. Kyssin kovimmat
10. Veikon lampaat
11. Strategiatiimi
12. Kunnon rakentajat 2
13. Team Lohkare 2

FUN  
21. Koksilaiset
22. Hirssaaren Huiput
23. Lost and Found 1
24. Kotkamills Fun
25. Juoksuklubi 1
26. Lost and Found 2
27. Juoksuklubi 2

Joukkueiden juoksujärjestykset julkaistaan hetken kuluttua.

Posted in Etusivun artikkeli.