Firmaliiga 2016 saatu päätökseen

Firmaliigan viimeinen osakilpailu kamppailtiin Luovin maastoissa tiistaina. Kauden 172 firmaliigasuorituksen jälkeen pisteetkin on saatu laskettua. (Ja nyt myös onnistuttu ne sivustolle tallentamaan)

Pro-sarjan voiton näytöstyyliin Andritz. Maailmantalouden suhtanteet olivat tällä kaudella sellaiset, että miehet kerkesivät myös suunnistamaan hyvällä tasolla ja laajalla rintamalla sellutehtaiden starttailun ohessa. Kakkossijalle selvisi hienosti Team möhkäle, joka erinomaisen yösuunnistusurakan jälkeen kasvattivat lopulta eroa kolmanneksi päässeeseen CADS Teamiin.

Kutkuttavan Fun-sarjan  voittokamppailun vei Tapsa ja tytöt. Toiseksi sijoittunut LostAndFound kiri hieman viimeisessä kisassa mutta lopulta eroa jäi hieman yli 20 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Sulzer Fun tasaisen varmalla suorituksella.

Henkilökohtaisella puolella voiton vei Joonas Kavakko  hurjilla pisteillä 291. Keskiarvoisesti se vaatii kolmen parhaan joukkoon sijouttumista A-radalla joka kisassa. Hienosti suoriutui myös kakkoseksi sijoittunut Leena Lehtoranta. Kolmanneksi paras FL-suunnistaja vuonna 2016 oli Tomi Valkonen.

Sarjojen ulkopuolelta mainittakoon, että eniten suorituksia joukkueista oli Andritzilla, 17, ja toiseksi ahkerimmin firmaliigassa kisailivat LostAndFound sekä Team Möhkäle joilla suorituksia oli 15.

Onnittelut voittajille ja kiitoksia kaikille osallistujille! Palkintojenjako pyritään järjestämään totuttuun tapaan Ruskajuoksussa.