71 suunnistajaa Petäjäsuon yö-Rannikkorasteilla

Kuiva ja lämmin sää suosi Petäjäpirtille kokoontuneita yösuunnistuksen ystäviä. Kotron Petrin laatimat radat saivat yleisesti kiitosta: rastipisteet olivat monipuolisia, rastivälien pituudet vaihtelivat, reitinvalintavaihtoehtoja löytyi jokaiselle välille ja maaston kulkukelpoisuus tuntui yllättävänkin hyvältä. Yön pimeys tietenkin teetti ylimääräisiä koukkuja ja huolimaton rastille tulo kostautui helposti.  

Tulokset ovat nähtävinä Tulokset -osiossa.

Väliajat, WinSplits Online

SyysCup

SyysCupin pistetilanne on taas laskettu ja löytyy täältä. Tuomas Kotro oli ylivoimainen Petäjäsuon A-radalla ja näyttää karkaavan SyysCupin kokonaispisteissä muiden saavuttamattomiin. Lari Takanen jatkoi hyviä esityksiään ja nousi B-radan toisen sijan ansiosta myös kokonaispisteissä toiseksi. Muita nousijoita Petäjäsuolla olivat Ville Taussi ja Sami Grönholm, jotka voivat vielä hyvinkin nousta kamppailemaan koko SyysCupin mitalisijoista. Naisista parhaalla sijalla on edelleen Ulla Lehto Ruskajuoksusta saamillaan 9 pisteellä, mutta Roosa Ryti nousi Petäjäsuolla jo pisteen päähän!

SyysCupissa on jäljellä vielä kaksi päivällä juostavaa osakilpailua: jo ensi lauantaina 1.10. Peippolassa ja päätöskilpailu 8.10. Karhuvuoressa. Kaikkiaan on syysCupissa pisteille päässeitä suunnistajia nyt yhteensä 157.   

Posted in Etusivun artikkeli.