Firmaliiga jatkui Urhojen ja Kunnon Rakentajien vauhdissa!

Rannikkorastien Firmaliigan toinen osakilpailu juostiin Santalahdessa. Ensimmäisen osakilpailun jälkeen kärjessä ollut KyAMK joutui antamaan tasoitusta Timo Pirtilän jalkavaivojen suhteen, mutta jatkaa tiukassa kilpailussa kolmantena. Kisan kärkeen siirtyi Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian Urhojen joukkue, joka oli panostanut valmentaja Seppo Kuikon mukaan tällä kertaa naisenergiaan. Toisena yhteiskilpailussa on Kunnon Rakentajat, jonka Jarmo Lehto kellotti kovimman ajan B-radalla, voittaen erikoispitkien SM-kisoissa hopeaa ottanutta Timo Harjua 24 sekuntia. Pöyry Engineering oli vaihtanut koko suunnistajakalustonsa ja ensimmäisen osakilpailun ratamestari Hannu Währn oli vapautunut osallistumaan kisaan.

Firmaliigan kevään viimeinen osakilpailu juostaan tiistaina 27.5.2008 Katariinassa, jolloin tarjolla on pikamatkat Katariinan uudella sprinttikartalla. Firmaliigan pistetilanne luettavissa viereisestä linkistä.