Vauhdikasta suunnistusta Peippolan Rannikkorasteilla

Ratamestarina toiminut Maikkolan Esa oli laatinut Peippolan maastoon varsin mukavat radat, jotka tarjosivat mahdollisuuden vauhdikkaaseen etenemiseen. Hyvän tuloksen saamiseen vaadittiin tietenkin myös hyvää suunnistusta: onnistuneita reitinvalintoja, valitun reitin toteuttamista ja tarkkaa rastinottoa. Kun vielä aurinko paistoi, lämpötila oli lokakuun ensinnäisen päivän lämpötilaksi varsin korkea ja syksyn värit olivat parhaimmillaan, nähtiin maalissa vain tyytyväisiä suunnistajia. Osanottajia oli 91.

Tulokset ja väliajat ovat tutulla paikallaan, Reittihärveli avattu. Arvonnassa onni suosi Miika Lainetta. Onnittelut! 

Väliajat, WinSplits Online

SyysCup

SyysCupin tarkistettu tilanne löytyy täältä. Tuomas Kotro on jo varmistanut SyysCupin voiton, mutta muiden kärkisijojen osalta tilanne on vielä täysin auki ennen Karhuvuoren päätöstapahtumaa. Peippolassa saamiensa hyvien pisteiden ansiosta Jarno Saarela, Jukka Tani (KyS), Antti Pasi, Seppo Kuikko ja Mirja Ilkka nousivat kaikki mukaan kärkipään kamppailuun, kahden pisteen sisälle pronssisijasta. 

Pistetaulukosta löytyy kaikissa SyysCupin osakilpailuissa juosseita enää kaksi: Jukka Tani ja Peter Svahn. Kaikkiaan SyysCupissa pisteille päässeitä suunnistajia on 186. Yhteensä osanottajia näissä tapahtumissa on ollut huomattavasti enemmän, sillä ilman aikaa juosseet eivät näy pistetilastossa. Kun viimeisen osakilpailun jälkeen on pisteet laskettu, kerrotaan tällä palstalla kaikkien palkittavien nimet. Parhaille on luvassa Osuuskauppa Ympyrän lahjoittamia ravintola-ateria -lahjakortteja.

Posted in Etusivun artikkeli.