Vauhdikasta suunnistusta Munapirtissä

Versön maastossa nähtiin RR-kauden tähän asti vauhdikkain ”metsäsuunnistus”. Vauhti oli jopa kovempi kuin Meripäiväsprintissä, jossa oli ainakin osittain eri juoksijat. Ehkä kuntokin on parantunut lomakauden aikana. A-radan kärki, Jonne Lehto, juoksi selvästi alle kuuden minuutin, 5,25 min/km. B-radan nopein oli Jarno Saarela. Hänen kilometrivauhtinsa oli 6,37. Tämä kertoo tietysti sen, mistä me kaikki nautimme, että avonaisessa kangasmetsässä oli helppo juosta. Suunnistuksellisesti isoin haaste oli ehkä reitinvalinta pitkillä rastiväleillä. Yleisesti voi sanoa, että pieninkin epäröinti näkyi selvästi väliajoissa (ainakin omalta osaltani).

Munapirtin tulokset, väliajat ja Reittihärveli valmiit.

Firmaliigan kertaalleen korjatut tulokset neljän osakilpailun jälkeen löytyvät päävalikon kohdasta Firmaliigan pistetilanne. Firmaliigan henkilökohtaiset tulokset ovat myös nähtävissä. 

Firmaliigan tilanteesta 

Firmaliigan Pro-sarjassa Kotkamills PRO on vetänyt jo 20 pisteen kaulan toisena olevaan Andritziin ja muut ovat jääneet vielä selvästi enemmän. Siten on jo nyt varmaa, että muut eivät voi saavuttaa Kotkamills PRO:ta Purolassa 20.8. pidettävässä viimeisessä henkilökohtaisessa kilpailussa.

Fun-sarjassa on tasaista työtä tehnyt Koksilaiset noussut kärkeen neljän osakilpailun jälkeen. Koska huonoin pistemäärä pudotetaan kultakin joukkueelta pois Purolan osakilpailun jälkeen, voivat joukkueiden pisteet ja sijoitukset, erityisesti Fun-sarjassa, muuttua vielä paljonkin. Firmaliigan 3.9. päättävässä Heinäviestissä jaetaan myös vielä paljon pisteitä, ja vasta sen jälkeen tiedetään lopullisesti Firmaliigan 2013 voittajat ja muut sijoitukset kaudella 2013.   

Posted in Etusivun artikkeli.