Sydänsuon salaisuus 29.8.

Varsin harvasanaisesti ja salaperäisyyden verhoamana on ratamestarilta kommentteja tulevista Sydänsuon rasteista tihkunut. Nyt on selvästi haluttu maksimoida tuleva suunnistusnautinto paljastamatta etukäteen liikoja. Kiireisen ratamestarin on kuultu murahtelevan mennessään jotain kymiläisestä talousmetsästä, tarkoista rastipisteistä ja kulkukelpoisuutta hän suostui kommentoimaan vain lyhyesti ”ok”. Mutinan seasta olin myös erottavinani sanat ”metsänhoitotyöt” ja ”hieman normaalia vaikeampi D-rata”. Sama linja jatkui kartan mahdollisista päivityksistä kysellessä, ratamestari kertoi uusien hakkuiden olevan merkitty karttaan vain suuntaa antavasti, ilmeisestikin suunnistustehtävän liiallisen helpottumisen pelossa.

Tietojen liian aikaisen paljastumisen ehkäisemiseksi ratamestari on myös hankkinut käyttöönsä uusimman ja viimeisintä huutoa olevan version Orienteering Crypting And Decoding (OCAD) -järjestelmästä. Näin on varmistettu että kartantulostajaltakin menee ainakin tiistai aamuun ratatietojen selvittämisessä. Kaikki tuntuu olevan siis viimeisen päälle mietitty ja mitään ei ole selvästikään jätetty siis sattuman varaan Sydänsuon Rannikkorasteja tehtäessä, hieno tapahtuma tulossa!

Ovatko rastit paikoillaan? Löytyvätkö kaikki rastit? Kuka löytää ensimmäisen? Vastaako kartta maastoa? Entä maasto karttaa? Se selviää tiistai-iltana, tervetuloa ”Sydänsuon salaisuutta” ratkomaan Laajakoskelle!

Lisäys 29.8.
Kartantulostaja selvitti ratapituuksien salaisuuden!
A-rata 5,8 km, 14 rastia
B-rata 4,7 km, 10 rastia
BL-rata 3,7 km, 10 rastia
C-rata 2,9 km, 8 rastia
D-rata 2,1 km, 6 rastia

Posted in Yleinen.