Suurivuoren upeat kalliot kutsuvat

Rannikkorastit jatkuvat 23.8. Suurivuoren hienoissa suunnistusmaastoissa. Radat on laatinut Petteri Nikki, tässä ratamestarin ennakkotietoja tulevista suunnistushaasteista:

Luvassa on vauhdiltaan vaihtelevaa suunnistusta Suurivuoren avokalliomaastossa. Rastivälien pituus vaihtelee aivan lyhyistä pitkiin reitinvalintaväleihin. Alueella on jonkin verran metsäautoteitä ja polkuja suunnistuksen tueksi. Maasto on pääosin erittäin hyväkulkuista, mutta väliin mahtuu myös hitaampia osuuksia erityisesti reittien alavilla osuuksilla. Osalla rastipisteitä on avoimen maaston siivittämänä ylivauhdin vaara, joten tarkkana kannattaa olla!

Tällä kertaa maali on sijoitettu turvallisuussyistä hieman irti kisakeskuksesta ja siirtyminen ”kisakeskukseen” tapahtuu maantien vartta, joten varovaisuutta. Kisakello on onneksi jo tässä vaiheessa pysähtynyt, joten kiire ei pitäisi enää kenelläkään olla. Pysäköinti on sijoitettu maantien toisella puolella olevalle soranottoalueelle, joten varovaisuutta myös tien ylityksessä.

Ratapituudet:

A 6,0 km, B 4,4 km,BL 3,1 km,C 3 km, D 2 km.

Joistakin ennakkotiedoista poiketen tapahtuma ei ole Firmaliigan 5. osakilpailu. Firmaliigalaiset voivat hioa kuntoaan ja taktisia kuvioitaan 30.8. Heinlahdessa pidettäviin Rannikkorasteihin saakka, jossa Pro ja Fun -sarjalaiset siis seuraavan kerran ottavat mittaa toisistaan. Mutta sitä ennen; Suurivuorelle nauttimaan!

 

 

Posted in Etusivun artikkeli.