Salaisuuksia Pahavuorella?

Tiistaina 17.7. Rannikkorastit suunnistetaan Pahavuoren maastoissa Kymin lentokentän pohjoispäässä. Ratamestari Tommy Larvi on pitänyt salaisuuden verhoa ratojen yllä, mutta sen verran ennakkotietoa olemme saaneet, että radat ovat A-rata 5.6 km 11 rastia, B-rata 4.8 km 11 rastia, B lyhyt -rata 2.7 km 9 rastia, C-rata 2.6 km 8 rastia, D-rata 1.8 km 7 rastia, TR-rata 1.3 km 6 rastia, RR-rata 1.0 km 5 rastia. Opastus alkaa MT 357 ja lentokentän tien risteyksestä ja tapahtumakeskus on lentokentän pohjoispuolella tutulla paikalla. Tällä kertaa myös lähtö ja maali sijaitsevat tapahtumakeskuksessa.

Suunnistajan Kauppa on jälleen paikalla ja meillä on mahdollisuus täydentään kesän aikana havaittuja tarvikepuutteita.

Lisätty klo 22:25 by tommy:

Salaisuudet ovat paljastuneet – kyseessä olikin perjantai 13. päivän pitkä vaikutusaika.

Rastit suunnistetaan Pahavuoren tutuissa maastoissa, jossa olemme jo yhdet rastit tänä vuonna juosseet. Alueelta löytyy paikoin paljonkin vihreää ja tämä on yritetty huomioida ratasuunnittelussa – kiertomahdollisuuksia pitäisi myös löytyä. A ja B -radat kiertävät Pahavuoren kalliomaastoissa, muuten radat kietävät lentokentän pohjoisosan kangas- ja suomaastoja. 

RR ja TR radat ovat melko lyhyitä, joten harjoitusmielessä kannustan RR-ikäisiä rohkaistumaan oman radan jälkeen TR radalle ja TR ikäisiä oman radan jälkeen D-radalle.

Tänään metsä oli hyvin liukas sateista johtuen, joten pitävät kengät ja kuivat vaihtovaatteet kannattaa varata mukaan – vaikka säätiedotus pilvipoutaa lupailikin tapahtuma-ajalle.

Posted in Etusivun artikkeli.