Rannikkorastit Yöcup jatkuu tiistaina 27.10 Kymin Lentokentän maastoissa

Yösuunnistusta on jälleen tarjolla, kun Rannikkorastit Yöcupin kolmas osakilpailu suunnistetaan Kymin Lentokentän maastoissa. Kilpailukeskuksena on jo kesäisistä suunnistuksista tuttu Lentokentän parkkipaikka. Maastoon pääsee kello 18.00 lähtien ja maali sulkeutuu kello 20.00. Joten ajoitathan oman lähtösi edellämainitun aikataulun mukaisesti! Ratamestari Petri Ojala toteaa osakilpailusta seuraavaa:

Vaikka maasto on suurimmalle osalle jo tuttu, niin pimeys tuo siihen uutta haastetta. A-radalla käydään vaativammalla alueella viistorinteessä, mutta yösuunnistuksen luonteen mukaisesti rastivälit ovat hivenen pidempiä. B-radalla on mahdollista valita myös hivenen pidempiä reitinvalintoja, joilla tukevien elementtien avulla suunnistustehtävää pystyy helpottamaan. C-rata on sitten mahdollista kiertää kokonaisuudessaan polkuihin ja linjoihin tukeutuen, jolloin myös vähemmän suunnistanut voi lähteä kokeilemaan yösuunnistusta tehokkaan taskulampun kanssa. Radat kulkevat kulkukelpoisuudeltaan parhailla alueilla. Ratojen pituudet: A-rata (5.7 km), B-rata (3.3 km), C-rata (2.3 km).

Oikean karttamäärän arvioimiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumisia osoitteeseen mika.kilpinen@kopioklubi.fi. Tervetuloa!

Posted in Etusivun artikkeli.