Rannikkorastit kiittää!

Suunnistuskaudella 2011 järjestetyt 26 Rannikkorasti-tapahtumaa ovat nyt ohi. Rannikkorastit-jaoston puolesta haluan vielä kiittää kaikkia osanottajia. Teitte kauden aikana Rannikkorasteilla yhteensä noin 4300 suunnistussuoritusta, keskimäärin 165/tapahtuma. (Iso kiitos kuuluu tietenkin myös kaikille kaikille järjestelyihin osallistuneille. Teidät tullaan Kymin Suunnistajien nettisivuilla kutsumaan kauden päätös- ja palautetapahtumaan.)

Olemme erityisen iloisia siitä, että saimme rasteillemme jo tuttujen aktiivisten kilpa- ja kuntosuunnistajien lisäksi myös monia kymmeniä uusia suunnistuksen harrastajia. Teidän takianne voimme uskoa, että neljä vuotta sitten aloittamamme määrätietoinen kuntosuunnistusten kehitystyö on ollut hyödyllistä ja ainakin pääosin oikean suuntaista. Jotta voisimme jatkossa edelleen kehittää Rannikkorasteja, toivotaan mahdollisimman paljon vastauksia alla julkaistuun palautekyselyyn: risuja, ruusuja, kehitysehdotuksia ja muita kommenteja.

Vaikka Rannikkorastitapahtumat ovat nyt ohi, Kymin Suunnistajat järjestävät ennen ensi kevättä erilaisia, myös kaikille avoimia suunnistukseen liittyviä tapahtumia: ekstra-suunnistuksia, korttelisuunnistuksia yms. Niistä kiinnostuneita kehoitetaan seuraamaan seuran varsinaisia nettisivuja (osoitteessa www.kyminsuunnistajat.fi). Sivuilta löytyvät myös ohjeet siitä, miten seuran toiminnasta kiinnostuneet uudet ja vanhat suunnistajat voivat liittyä Kymin Suunnistajien jäseneksi. Seuran jäsenenä on kunto- ja taitotasoon katsomatta mahdollista osallistua seuran harjoituksiin (lenkeille, jumppaan ja taitoharjoituksiin), osallistua kilpailuihin, rastiviikoille ja viestisuunnistuksiin ja päästä mukaan monipuoliseen toimintaan, hyvässä seurassa.

Kauko Salonen
Kymin Suunnistajat
Rannikkorastit-jaoston vetäjä

Posted in Etusivun artikkeli.