Rannikkorastit ja KySsin mestaruuskisat Tavastilan uudella kartalla

Rannikkorastit 14.8. suunnistetaan Tavastilan uudella kartalla, joka on vakiokartottajamme Hannu Kainlaurin käsialaa. Samassa yhteydessä suunnistetaan Rannikkorastien järjestävän seuran Kymin Suunnistajien mestaruuskilpailut. Lisätietoja mestaruuskilpailuista sekä ohjeet mestaruuskilpailuun osallistuville löytyvät Kymin Suunnistajien sivuilta.

Ratamestari Petteri Nikki kertoo radoista seuraavaa: "Tavastilan vesitornin ympäristön maasto on pääosin varsin hyväkulkuista, alueella olevat polut antavat tukea suunnistukselle. Vaihteleva kasvillisuus asettaa kuitenkin haasteensa rastien ottamiselle siitä huolimatta, että vihreää väriä kartalla on varsin vähän. Huolellisuus lähestymisessä on paikallaan. A- ja B-radat on laadittu tällä kertaa hieman enemmän aktiivisuunnistajien näkökulmasta, tämä kannattaa ottaa huomioon ratoja valitessa."

Vesitornin ympäristössä on vähän tilaa autoille, joten paikoitus on tornin länsipuolelle kaasulinjan varressa olevalle tielle. Paikoitusalueelle ajetaan siis tapahtupaikan OHITSE. Radat kiertävät paikoitukselle ajatellun alueen, mutta jos suunnistaja valitsee reittinsä tämän alueen kautta, on syytä varovaisuuteen! Noudattakaa paikoituksessa järjestäjien ohjeita, älkääkä tukkiko vesitornille tulevaa tietä!

Ratapituudet ja KyS-mestaruussarjat:

A-rata 6.1 km 18 rastia  H/D21, H/D20, H18, H40 
B-rata 4.9 km  13 rastia  D18, H16, D40, H50
B-lyhyt 3.5 km 11 rastia D16, D50, H60
C-rata 2.5 km 9 rastia H/D14, D60, H/D70
TR-rata 2.0 km   H/D12
RR-rata 2.0 km   H/D10, H/D9, H/D8
Posted in Etusivun artikkeli.