Rannikkorastit ja Firmaliiga jatkuvat Jumalniemen uudella kartalla

Rannikkorastit ja samalla Firmaliigan viides osakilpailu suunnistetaan jo heinäkuun lopulla osalle tutuksi tulleella Jumalnieman uusitulla kartalla. Myös tapahtumakeskus sijaitsee samassa paikassa, eli Anttilan tavaratalon takana olevalla parkkipaikalla. Parkkitilaa on siis enemmän kuin riittävästi ja kilpailumaasto alkaa heti kivenheiton päästä.

Ratamestari Hannu Währn on laatinut Jumalniemen maastoon sille sopivat lyhyehköt, mutta toisaalta rastirikkaat radat. Tarjolla on siis nopeita reitinvalintapäätöksiä ja tarkkaa rastinottoa vaativaa suunnistusta… niille, joilla on Rannikkorasteilla kova kiire, kuten meillä Firmaliigalaisilla:). Muistetaan kuitenkin, että Rannikkorasteilla voit mennä kovaa juosten, hieman hiljaisemmin tai aivan vaan kävellen ja samalla metsäluonnosta nauttien. Voit ottaa itsellesi ajan tai mennä ilman aikaa.

Rastiväliaikojen tulostamisesta sen verran, että tällä hetkellä käytössämme on väliaikaisratkaisuna ei-akkukäyttöinen mustesuihkutulostin, josta väliajat tulostetaan niitä haluaville (muista pyytää tuloste, jos sellaisen haluat). Rannikkorastit-tiimi selvittelee parhaillaan järkevintä pysyväisratkaisua väliaikatulostukseen. Ja muistathan, että väliajat ovat aina näkyvillä Rannikkorastien nettisivuilla, yleisesti samana iltana kello 21:n maisemissa.

Posted in Etusivun artikkeli.