Rannikkorastit ja Firmaliiga jatkuu Laajakosken Honkalassa

Rannikkorastit siirtyvät Siltakylän tasangoilta Laajakosken hiihtokeskuksen mäkisempiin maisemiin. Ratamestari ei ole, ilmeisesti tapahtuman korkean Firmaliigastatuksen vuoksi, suostunut pukahtamaan sanaakaan radoista, muttta kartantulostajan silmään radat näyttävät varsin vaihtelevilta, löytyy pidempää ja lyhyempää rastiväliä sekä haastavia rastipisteitä. Alhonvuoreen ilmestynyt hakkuuaukea on vaikuttanut ratoihin yllättävän vähän, mutta  A-, B- ja BL-radoilla ylitetään Kankaantie ja käydään kartan pohjoisemmissa osissa kääntymässä.

Firmaliigassa on vuorossa toinen osakilpailu. Pro-sarjassa viimevuosien kestomenestyjä Kotkamills Pro näyttää saaneen Tislareista todella varteenotettavan vastustajan, ensimmäisen osakilpailun jälkeen eroa joukkueilla on vaivaiset 0,25 pistettä! Mielenkiinnolla odotamme millaisia taktisia kuvioita joukkueet, niin Pro- kuin Fun-sarjassa, ovat mm. ratavalintojen suhteen kehitelleet.

Siirtomarkkinatkin on firmaliigassa kuhisseet ilmoittautumistakarajan kynnyksellä, poimintoja siirroista:

Janne Weckman=>Tislarit, Jussi Virtanen=> Kunnon Rakentajat,Timo Hyppänen=>Taito-tiimi, Anna Hannuksela-Svahn=>Koksilaiset.

Pisteitä uudet lisäykset alkaa keräämään Honkalasta lähtien. Vielä ehtii ilmoittamaan uudenkin joukkueen.

Maastoon on jo merkitty START-nauhoin tulevan lauantain ”Ketunlenkki” polkujuoksutapahtuman reitti. Jos siis suunnistustehtävältä ehtii, voi juoksureittiä nauhan eteen sattuessa jo hieman tutkailla etukäteen.

Tervetuloa Honkalaan, paikalla on myös suunnistajan kauppa. Huomioikaahan muuten jo tässä vaiheessa 26.5. tapahtuman muuttunut paikka, Laajakosken sijaan suunnistamme tuolloin Suljennon suunnalla Laukkakallion kartalla.

Posted in Etusivun artikkeli.