Rannikkorastit Harjussa 13.8

Seuraavat Rannikkorastit Suunnistetaan vuoden 2011 Salpa-Jukolan maaston länsiosassa. Tapahtumakeskuksena toimii Länsikylän metsästysmaja. Vaikka Maasto onkin tällä kertaa kaukana Haminan takaisella maaseudulla, on maasto taatusti matkan arvoinen. Vaikka maastoon onkin muutama rahanhimoinen maanomistaja jättänyt jälkensä, sai se hienoine mäkialueineen ratamestarin hihkumaan ilosta. Näin ollen maasto tarjosikin ratamestarille hyvät työkalut haastaa suunnistajia mahdollisimman monipuolisesti. Käytettävää maastoaluetta on ajantasaistettu juuri ennen tapahtumaa.

Ratamestari odottelee jo syksyn pitkän matkan kilpailuja niin innoissaan, että vaikeille ja keskivaikeille radoille pääsi lipsahtamaan aimo annos pitkurin elementtejä. (Ainoan poikkeuksen tekee Vaikea Lyhyt, joka on ehta keskari.) SM pitkälle matkalle tähtäävillä on myös mahdollisuus varata itselleen 1:15 000 mittakaavan kartta tämän ennakon lopusta löytyvästä linkistä. Helpot radat ovat totuttuun tapaan suunniteltu aloittelijoille sopiviksi. Ratamestari antaa lupauksen, että oikean radan valitsemalla tällä viikolla löytyy sopivia haasteita aloittelijasta aina huippusuunnistajaan. Jos joku jostain syystä kokee tulleensa petetyksi, ratamestari ottaa paikanpäällä vastaan kaikenlaista palautetta.

Radat:

Helppo Lyhyt    2,0 km    6 rastia
Helppo Pitkä    4,0 km    9 rastia
Keskivaikea Lyhyt    3,3 km    7 rastia
Keskivaikea Pitkä    5,9 km    13 rastia
Vaikea Lyhyt    3,9 km    11 rastia
Vaikea Pitkä    7,4 km    14 rastia

Linkki 1:15k kartan varaamiseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYgSnrgQE7imiA14VbSZ1gdjkTW1_3xcfPSS4jzEJcnvDRnQ/viewform?usp=sf_link

Tervetuloa suunnistamaan!

Ratamestari, Daniel Koivisto

Posted in Yleinen.