Rannikkorastit 2010 käynnistyivät 78 suunnistajan voimin Karhuvuoressa!

  

 

Rannikkorastit 2010 -kausi käynnistyi aurinkoisen mukavassa säässä 78 suunnistajan voimin Kotkan Karhuvuoressa. Maastossa käyneiden kommenteista päätellen sopivilla reitinvalinnoilla lumia sai mukavasti ohitettua, joten ihan rämpimiseksi suunnistus ei mennyt. Tapahtumapaikalla bongasin monia viime tai edellisellä kaudella "suunnistuskärpäsen pureman" saaneita suunnistajia ja kokonaisia perheitä. Kevään ensimmäisiä tuntumia maastoon olivat ottamassa myös useat juniorit niin KyS:stä kuin myös naapuriseurasta. Kuvassa KyS:n junioreista Mikael Koivisto tekee reitinvalintoja D-radan ensimmäiselle rastille yhdessä äitinsä Sannan kanssa.

Perinteiseen tapaan kaikkien kävijöiden kesken arvottiin Osuuskauppa Ympyrän lahjoittama S-ryhmän 20 euron lahjakortti. Onnetar suosi tällä kertaa Antti Salovaaraa. Onnittelut!

Ja tulokset sekä väliajat löytyvät perinteiseen tapaan viereisestä Tulokset -linkistä ja Reittihärveli on myös avattu, joten "Jälkipelien" aika on nyt!

Rannikkorastien Palautekanava on avattu. Vastaa kyselyyn ja anna arvokasta palautetta, jos osallistuit Karhuvuoren Rannikkorastit-tapahtumaan! Kyselyyn pääset tästä.

Posted in Etusivun artikkeli.