Rannikkorastikausi 2016 alkaa 12.4.

Rannikkorastit heräilee pikkuhiljaa talviuniltaan ja suunnitelmat tulevaksi kaudeksi alkavat olla selvät. Kausi käynnistyy tiistaina 12.4. Koivulasta. Siellä viime vuonna käyttöön otettua Tapaninvuoren karttaa on laajenettu Siikakosken suuntaan, joten pääsemmekin heti osittain uudelle kartalle ja alueelle. Rannikkorastit jatkavat aikalailla tutulla ja hyväksi havaitulla konseptilla. Tapahtumia on tulevalle Rannikkorastikaudelle suunniteltu 29. Tarjolla on yksi kokonaan uusi kartta, sekä pari uudistettua ja laajennettua kartta-aluetta.

Aivan pelkästään sohvalla maaten ei Rannikkorastit-tiimi ole talvea viettänyt, vaan pieniä parannuksia ja muutoksia on luvassa. Toimintaa tapahtumissa pyritään entisestään helpottamaan ja sujuvoittamaan, esimerkiksi Smartum-verkkomaksu pyritään saamaan käyttöön. Pohjois-Kymenlaaksosta on saatu apua tuloslaskentapuolelle ja luvassa on Rannikkorastien tulosten siirtyminen On-line aikaan. Suuret kiitokset Kouvolan Suunnistajien guruille avusta. Tietojenkäsittelyosastolta kantautuvat huhut kertovat lisäksi mm. kehitteillä olevasta ”lähtöautomaatista”, tästä toivottavasti kuulemme myöhemmin lisää. Myös kalustoa on uusittu, esim. 9 rastileimasinta ilmoitti paristojensa uupuneen kauden päätteeksi.

Alle 20-vuotiaiden karttamaksusta on luovuttu, muuten hinnat ovat pysyneet ennallaan. Polkujuoksua ei Rannikkorastien kalenterista tänä vuonna löydy, Kymin Suunnistajat ottaa tässä asiassa askeleen eteenpäin ja tarjoaa yhdessä Karhulan Katajaisten kanssa laadukkaan Kotka Trail -polkujuoksutapahtuman 22.4. Santalahdessa. Lisätietoa Kotka Trail -polkujuoksusta löytyy tapahtuman nettisivuilta http://www.kotkatrail.fi/. Syksyllä on polkujuoksijoille tarjolla Kymin Koskenpoikien järjestämä Ketunlenkki joka järjestetään 12.10. illan hämärtyessä, mielenkiintoinen tapahtuma tarjolla silloinkin.

Tapahtumakalenteria ja ohjelmaa päivitellään sivuille pikkuhiljaa, ennakkotietoa tulevasta tuttuun tapaan tapahtuman edellä.

 

 

Posted in Etusivun artikkeli.