Rannikkorasti-tiedotuksia

Arvontaa 

Aikaisemmilta vuosilta totuttuun tapaan Rannikkorastien osanottajien kesken arvotaan tänäkin vuonna Osuuskauppa Ympyrän lahjoittamia 20 euron arvoisia lahjakortteja. Tänä vuonna voittaja saa nauttia lahjakortin arvoisen aterian, joko yksin tai haluamassaan seurassa, tietyssä Osuuskauppa Ympyrän ravintolassa.

26.4. pidettyjen Karhuvuoren kuntsarien arvonta suosi Riikka Haskoa, joka voitti 20 euron lahjakortin Amarilloon. Santalahden kuntsarien osanottajien kesken arvottiin 20 euron lahjakortti Fransmanniin, ja voittajaksi selviytyi Kari Koponen. Lahjakortit voi noutaa Rannikkorastien INFO-pisteestä

Onnittelut voittajille!

Seuraavissa Rannikkorasti-tapahtumissa pyritään toimimaan siten, että kartanmyynnissä on kello, joka soi johonkin aikaan klo 17:00 – 18:30. Kellon soiton jälkeen seuraava kartan noutaja voittaa lahjakortin heti mukaansa. Jos tämä menettely jostain syystä epäonnistuu, arvotaan voittaja jälkikäteen.

Suunnistajan kauppa Petäjäpirtillä 10.5.

Suunnistajan kauppa on luvannut tuoda liikkuvan myymälänsä Petäjäpirtin Rannikkorasteille 10.5, joten vasta suunnistuksen aloittaneilla ja kaikilla muillakin on nyt hyvä tilaisuus hankkia kompasseja, suunnistusjalkineita ja muita suunnistustarvikkeita. Samalla on syytä muistuttaa, että Petäjäpirtillä on niukasti hyviä pysäköintipaikkoja, joten sinne kannattaa mahdollisuuksien mukaan tulla polkupyörällä tai käyttää kimppakyytejä. 

Firmaliigaa

Firmaliiga 2011 käynnistyy 17.5. Peippolassa. Ilmoittautumisia Pro- ja Fun-sarjaan ottaa vastaan Miikka Kaira. Tarkemmat tiedot tämän vuoden uutuuksista löytyvät viereisestä linkistä.

Posted in Etusivun artikkeli.