Pahavuori vuorossa

Huomenna (14.6.) suunnistetaan Pahavuorella, lentokentän pohjoispuolella. Tässä on ratamestarin ennakkotiedot tapahtumasta:

Rannikkorastien ”Lentokenttä pohjoinen” kuntosuunnistuksen opastus alkaa lentokentän tienhaarasta, josta tapahtumakeskukseen on matkaa noin 4 km. Tapahtumakeskus sijaitsee noin kilometrin verran lentokentän pohjoispuolella, josta suunnistuksen lähtöpaikalle on matkaa noin 500 m. Lyhyet radat poikkeavat parin rastin verran Ohrakankaan puolella, kierrellen pääasiassa Pahavuoren rinteitä. Ratasuunnittelussa on pyritty lyhyemmillä radoilla mahdollistamaan pahimpien ryteikköjen kierto. Pahavuorella sammalleiset kalliot eivät ole erityisen liukkaita. Haasteellisuutta luo kuitenkin jyrkkyyserot.

Pidemmillä radoilla, A:lla ja B:llä radat käy lenkit Ohrakankaalla, jatkuen Pahavuorelle. Niillä on maltillisesti rasteja, luoden pidempiä rastivälejä, mahdollistaen laajempaan reitinvalintaa ja jossainmäärin pahimpien ryteikköjen välttämistä. Metsäsuunnistusta.

Tiistaiksi säätiedotus lupailee aurinkoa ja 20 C lämpötilaa! Vilvoittava tuuli tavoittaa kuitenkin suunnistajat Pahavuoren laella, ratojen kääntyessä maalin suuntaan.

  • A-rata 7,7 km, 10 rastia
  • B-rata 5,0 km, 8 rastia
  • BL-rata 3,3 km, 7 rastia
  • C-rata 3,1 km, 7 rastia
  • D-rata 2,6 km, 8 rastia

Tervetuloa suunnistamaan!

14.6. Kartantulostajan lisäys:

Rannikkorastien yhteydessä itseään Jukola-moodiin virittävät myös Kymin Suunnistajien toivot omassa viestiharjoituksessaan. Maastossa on heitä varten muutama ylimääräinen rasti. Älkää siis hämääntykö niistä tai sinne tänne singahtelevista lommoposkisista ja atleettisista kilpasuunnistajista. Näillä extra-rasteilla ei ole rastileimasimia.

Posted in Etusivun artikkeli.