Pahalammen rantakalliot vuorossa tiistaina

Ensi tiistaina Rannikkorastit suunnistetaan Korvenkalliolla Pahalammen hienoissa merenrantamaisemissa. Tällä kertaa ratamestari on tähyillyt Santoinvuorten rantakallioiden suuntaan ja kaikki radat risteilevätkin siellä suunnalla. Tämän maastovalinnan vuoksi matkat lähtöön ja maalista tapahtumateltalle ovat hieman totuttua pidemmät n. 600 – 700m suuntaansa. Radoista on yritetty tehdä mahdollisimman monipuoliset. Esim. A- ja B-radoilla on yksi pitkä (1+ km) rastiväli ja A-radalla käytetään perhoslenkkejä (tarkkana kannattaa olla kiertojärjestyksen kanssa). Toki helppojakin välejä on. Ratapituudet ja opaskartta löytyvät tutusta paikasta, sivujemme tapahtumat osiosta.

Viime viikolla oli hieman Jukolaväsymystä havaittavissa järjestelykoneistossakin, mm. tapahtumakeskuksen puhelinnumeroon oli lipsahtanut painovirhe. Pahoittelut tästä, oikea numero on 041 479 9079, tämänhän voi tallentaa puhelimeen vaikka heti.

Kartantulostajan lisäys 23.6:

Polkujuoksurata muodostui pituudeltaan seuraavaksi. 1. kierros 4 km ja 2 kierrosta 8,2 km. Rataa ei merkitty maastoon, välttävä kartanlukutaito ainakin ensimmäisellä kierroksella tarpeen. kaksi kierrosta juoksevat leimatkaa maalissa myös ensimmäisen kierroksen jälkeen, niin saadaan väliaika siitäkin.

 

Posted in Etusivun artikkeli.