Laukkakallion maastot ja radat saivat kiitosta!

Tänään suunnistetut Laukkakallion Rannikkorastit saivat "hevosmiesten tietotoimiston" mukaan kiitosta niin maastojen kuin ratojen suhteen. Nuoren Miika Laineen laatimia ratoja lähti kiertämään kaikkiaan 117 rannikkorastilaista. S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti tällä kertaa Sari Mäkelä. Onnittelut!

Tulokset, väliajat ja Reittihärveli ovat jälleen tutuissa paikoissa.

Ja meitä Rannikkorastilaisia hellitään jälleen ensi viikolla uunituoreella kartalla. Entinen Kukkarsaarengon kartta on nyt päivitetty ajantasalle Teuvo Töyrylän toimesta ja tottelee nimeä Heinsuo. Uuteen karttaan pääsemme tutustumaan ensi tiistain Petäjäsuon Rannikkorasteilla, jotka ovat samalla Firmaliigan 4. osakilpailu. Odotettavissa on näin jälleen runsasta osanottoa. Tapahtumakeskuksena on kaikille kuntohiihtäjille tuttu Petäjäpirtti ja sokerina pohjalla Kotkan Ladun väki on luvannut pitää meille kahvilaa auki! Eli ei muuta kuin  suunnistussuorituksen jälkeen suu makiaksi (tai suolaiseksi).

Viikon kasvo -sarja herää jälleen henkiin. Huomenna keskiviikkona onkin luvassa todella mielenkiintoista tarinaa pitkästä aikaperspektiivistä, kun Viikon kasvona tapaamme Raimo P. Korhosen. Pysy kanavalla!

Posted in Etusivun artikkeli.