Kuntosuunnistuksia tarjolla kattavasti läpi Etelä-Kymenlaakson

Kun "kuntosuunnistuskärpänen" on oikein kunnolla puraissut Rannikkorasteilla ja yksi kerta viikossa ei enää tunnu riittävän, niin ei huolta: Etelä-Kymenlaaksossa on tarjolla runsaasti kuntosuunnistuksia Pyhtää-Miehikkälä -akselilla. Kymen Kuntorastien nimellä kulkeva kuntosuunnistussarja käsittää pääosin kolme tapahtumaa viikossa, joista yksi on siis aina Rannikkorastit-tapahtuma. KyS:n ohella Kymen Kuntorasteja järjestävät VeVe, EKSu, KaaRa, PyVo ja MiVi.

Tapahtumien tarkka sisältö (ratavaihtoehdot, tuloslaskenta…) hieman vaihtelee eri järjestäjien kesken, mutta tarjolla on vähintään kolme eri ratavaihtoehtoa (A,B,C), useimmissa myös D-rata. Tulokset väliaikoineen ovat luettavissa Kymen Kuntorastien sivuilta ainakin VeVen ja KaaRan tapahtumista. Hinnoittelu on kaikissa tapahtumissa täysin yhteneväinen ja myös Liikunta- yms. setelit käyvät. Myös firmojen sopimuslistat (työnantaja maksaa osan tai kaikki) ovat käytössä kaikissa tapahtumissa.

Joten, ei muuta kuin Keihässalmen Rannikkorasteja odotellessa tutustumaan pyhtääläiseen maastoon huomenna torstaina EKSun Korsnäsin rasteille!

 

Posted in Etusivun artikkeli.