Kesätyö ratamestarina

Kiinnostaisiko kesätyö, jossa yhdistyvät ulkoilu ja luonto, huippuharrastus sekä haastavien ratojen suunnittelu. Jos vastasit: “Kyllä!”, laita hakemuksesi meille.

Ratamestarisaatavuuden varmistamiseksi ja RR-tarjonnan kehittämiseksi haemme kesäratamestareita kaudelle 2018. Haussa on muutama nuori ratamestari, joka/jotka ottaa/ottavat vastuuta merkittävästä osasta kauden tapahtumista pientä korvausta vastaan. Tehtävään kuuluu myös ratatarjonnan kehittäminen, osallistuminen kauden ohjelman laatimiseen ja mahdollisesti joissakin tapahtumissa nuorten harjoitusratojen ratamestarointi.

Pätevyysvaatimuksena on, että olet aktiivisesti suunnistanut useita vuosia, josta ainakin pari vuotta kilpasarjoissa. Tunnet Kotka-Pyhtää alueen maastot ja olet joskus aikaisemmin suunnitellut suunnistusratoja ja toiminut ratamestarina. (On myös eduksi, että sinulla on ajokortti.)

Jos olet kiinnostunut paikasta ota yhteyttä ja kerro miten sinä voisit auttaa ja ideoistasi tarjonnan kehittämisestä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen (€/tapahtuma) RR-jaoston vetäjälle Peter Svahnille, petersvahn( at )outlook.com) viimeistään 31.1.2018.

Rannikkorastit (RR) on Kymin Suunnistajien kuntosuunnistusohjelma. Kausi alkaa huhtikuussa ja loppuu lokakuussa ja siihen kuluu noin 30 viikoittaista tapahtumaa.

 

Pdf versio tästä löytyy täältä

Posted in Yleinen.