Katariinan sprinttikartalla rasteja etsi satakunta suunnistajaa!

Rannikkorastit palasivat alkupisteeseen, eli tiistaina 27.5 suunnistettiin jälleen Katariinan sprinttikartalla. Väkeä oli jälleen ilahduttavasti paikalla, peräti 99 suunnistajaa+ohjaajat. Firmaliigan osalta käytiin kevään viimeinen osakilpailu ja kaikki joukkueet olivatkin saaneet täydet miehistöt kasaan! Firmaliigan tuloksiin palailemme lähipäivinä. Myös Suunnistusliiton Hyvä Seura-kouluttaja ja voisiko sanoa, että Rannikkorastien "kummi" Antti Örn kävi katsastamassa tapahtumamme ja antoi varsin myönteistä palautetta. Muutamia kehitysideoita häneltä saimme ja tartumme onkeen varsin pian. Rohkenemme luvata ainakin muutamiin tapahtumiin mm. Reittihärveliä…

Perinteisesti arvottiin myös Osuuskauppa Ympyrän lahjoittama S-ryhmän 20 € lahjakortti ja onnetar suosi tällä kertaa Nelly Järvistä. Onnittelut!

Rannikkorastit jatkuvat kahden viikon päästä, eli 10.6 Honkalassa, jossa on tarjolla mm. Jukola-lähtijöille yhteislähtöharjoitusta! Tätä odotellessa hyödyntäkää alueen muuta runsasta kuntosuunnistustarjontaa, mm. Pyhtään Rastipäiviä!

Posted in Etusivun artikkeli.