Kartantulostajan sprinttiohjeet

Tässä vielä muutama ohje ja muistutus koskien Karhulan sprinttitapahtumaa. Tuttuun tapaan sprintissä on erityisen tärkeää huomioida kartassa kielletyt ja sallitut kohteet. Ohessa muistutuksena havainnollinen Tampereen Pyrinnön Mikonpäiväsprinttiin laatima kuva aiheesta.

Lasten rata kiertelee turvallisesti urheilukentän alueella, mutta muuta radat kulkevat Karhulan keskustan alueella sisältäen runsaasti tienylityksiä. Kuten ratamestarin terveisissä mainittiin tiet ylitetään suojateiden kohdalta. Vain pitkällä radalla on reitinvalinnasta riippuen yksi mahdollinen tienylitys jossa ei suojatietä ole. Tässä kohtaa ei ylityspaikan merkkiä kartassa ole vaan ylitys tapahtuu kielletyn alueen reunasta. Kiellettyä aluetta ei ole maastoon tässäkään merkitty, malttakaahan siis hieman lukea karttaakin tässä kohtaa, niin urheilullinen tasapuolisuus säilyy. Muistakaa varovaisuus teitä ylittäessänne ja huomioikaa muut tiellä liikkujat.

Radoilla on myös yksi tien ylitys, jonka merkitsemistapa aiheutti hieman päänvaivaa. Kyseessä on Karhulan vesitornin kupeessa oleva silta jonka kohdalla tien ylitys on kielletty sillan päällä, mutta sillan ali kulku on sallittu. Sillan päällä on myös sallittu kulkea jalkakäytävää pitkin, mutta tien puolen vaihtaminen on siis kielletty. Alla karttapala josta selviää ”tunnelin” merkintätapa ja pari toivottavasti selventävää valokuvaa paikasta.

Tervetuloa sprinttaamaan minunkin puolestani!

 

{google_map}Urheilukatu 3, Kotka, Kotka{/google_map}

Posted in Etusivun artikkeli.