Karhuvuori käyty

Mukava määrä, 188 suoritusta, kirjattiin tänään Karhuvuoren Rannikkorasteilla. Samaan aikaanhan nuoriso kisasi Kaakon alueen nuorisoviestissä Haminassa, mutta pelättyä osallistujakatoa ei nähty. Sen sijaan paikalla nähtiin ilahduttavan paljon uusia kasvoja ja suunnistuksen ensikertalaisia.

A-radalla Kotron Tuomas näytti mallia ja räväytti tiskiin ajan jolla irtosi ylivoimainen voitto. Velipoika Väinö säesti toisella sijallaan ja lähellä oli myös  Kotrojen kolmoisvoitto. Valitettavasti isä-Kotron kohtaloksi koitui tällä kertaa leimaus väärällä rastilla. Sama rasti koodiltaan 85 koitui myös muutaman muun kohtaloksi, leima tarttui korttiin D-radan rastilta 87, joka sijaitsi sopivasti oikealle rastille vievän polun varrella.

Lopun sprinttiosuuden rastivälejäkin ratamestari mittaili ratoja suunnitellessaan, tässä mittailujen tuloksia.

Tätä rastia oli joku ”vitsiniekka” käynyt n. 10-15 m siirtämässä ratamestarin rastin viennin jälkeen. Muuten rastit pysyivät hienosti paikoillaan vaikka asutuksen keskellä sijaitsivatkin.

Mäen kautta lyhyempää reittiä vai tasaisempaa reittiä kiertäen?

Ensi viikolla pääsemme jälleen ”oikeaan” metsään, tällöin suunnistamme maanantain NRC-rasteilla laajennetulla Teipparin kartalla.

Posted in Etusivun artikkeli.