Karhuvuoren rasteja etsittiin 159 suunnistajan voimin

Rannikkorastit ja samalla Firmaliigan 3. osakilpailu suunnistettiin Kotkan Karhuvuoren ulkoilumaastossa 159 suunnistajan voimin. Määrää voimme pitää erittäin hyvänä, olihan nuoriso ja varmasti myös osa vanhemmista samaan aikaan Kaakon alueen nuorten mestaruuskilpailuissa Haminassa. Ututien ja viereisen työmaan parkkipaikat täyttyivät suunnistajien autoista, mutta hyvin kaikki mahduttiin ja järjestelyt toimivat hienosti, kiitos ratamestari Antti Niemen, tuloslaskentavelho Mika Kilpisen sekä tapahtumajärjestäjäensikertalaisen Päivi Julkun (+tuuraajan Jaana Vanhalan)!

Osanottajien kesken arvotun S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti Juhani Tolonen. Onnittelut!

Seuraavaksi Rannikkorastit siirtyy Tavastilaan, jossa monille meistä tutun Peippolan kartan itäpuolinen maasto on ensi kerran käytössä! Mutta sitä ennen, moni meistä pääsee tutustumaan Kytäjä-Jukolan kovinkin ryteikköiseksi ja mäkiseksi "kehuttuun" maastoon. Tsemppiä kaikille Jukolaan lähteville Rannikkorastilaisille!

Karhuvuoren tuloksiin ja väliaikoihin tehty vielä pieni korjaus: Weckmanin Sanna oli virheellisesti B-radalla, vaikka hänhän on OPE, eli juoksi Firmaliigan Opet-joukkueessa:)

Posted in Etusivun artikkeli.