Jäppilän maastot upouudella kartalla – 27.5

Ensi tiistaina Rannikorastit järjestää kuntosuunnistuksen upouudella kartalla Jäppilässä. Teuvo Töyrylä on kartoittanut alueen ja ratamestarina toimii Timo Pirtilä. Maasto on käytännössä Timon ”takapiha” ja hänen mukaansa siellä ei ole pidetty iltarasteja pariin vuosikymmeneen. Tämä on siis erinomainen tilaisuus harjoitella uudessa maastossa. Alue sijaitsee Sutelan Prisman pohjoispuolella Pernoontietä pitkin. Tarkempi osoite on Lammashaantie 14.

Tapahtumapaikkana on Jäppilän kenttä. Lähtöpaikkoja on 2 kpl; D rata lähtee tapahtumapaikalta, muut suunnistajat saavat kulkea hiekkatietä pitkin lähtöön n. 700m.

Maasto on erityisesti näin alkukaudesta miellyttävää; radoille mahtuu pieniä avokallioita, kangasmaastoa sekä hieman tiheämpääkin metsää. Pääosin kulkukelpoisuus on hyvä ja radoilla on mahdollisuus hyödyntää jonkin verran myös polkuja.

Ratapituudet:

  • A 5,7 km / 16 rastia
  • B 4,7 km / 12 rastia
  • BL 3,5 km / 10 rastia
  • C 2,3 km / 8 rastia
  • D 1,8 km / 6 rastia

Pidemmille radoille A, B ja BL viedään myös heijastimet, joten hakemalla kartan on mahdollista harjoitella yösuunnistusta omatoimisesti perjantain-lauantain väliseen yöhön asti.

Tervetuloa Suunnistamaan!

Posted in Etusivun artikkeli.