Iltarastit tiistaina 29.7.

Tuttuun tapaan Rannikkorastit järjestää iltarastit ensikin tiistaina. Tällä kertaa Pyhtään Korvenkalliossa. Ratamestarina toimii Daniel Koivisto.

Pidemmillä radoilla on pyritty käyttämään alueen parhaita suunnistusmaastoja, missä tarjotaan erilaisia ja vaihtelevan pituisia rastivälejä. Kartalla on uutta hakkuu/harvennushakkuu aluetta, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa ratoihin. D- ja C-radat ovat tuettu lähialueen ”polkuverkostoon” ja lisäksi näillä radoilla on ylimääräinen, valkoisella siimalla tehty ”polku”.

Tapahtumakeskuksen ympärillä on parkkitilaa rajallisesti. Sen vuoksi on hyvä saapua pyörällä. Tiellä on myös suunnistajia, joten kannattaa ajaa varovasti. Tapahtumakeskuksen osoite on Korvenkalliontie 300.

Ratapituudet ja rastimäärät:

  • A 5,8 km 11 rastia
  • B 4,7 km 9 rastia
  • BL 3,0 km 6 rastia
  • C 2,5 km 10 rastia
  • D 1,5 km 7 rastia

Karttalinkki löytyy täältä.

Tervetuloa suunnistamaan!

 

Kartantulostajan viimehetken huomioita:

– kartalla olevat hakkuuaukot osin hieman pusikoituneet, mutta selvästi edelleen havaittavissa. Aataminvuoren ympäristön hakkuuaukeaa väritetty vihreällä reitinvalintaan vaikuttavilta osilta.

– uudet harvennushakkuut päivitetty karttaan, näillä olevat ajourat osin tarkistamatta.

– edellisestä huolimatta, pääosin kirmataan vauhdikkailla kallioilla ja poluilla, paikoin tarkkoja rastipisteitä poimien. Mahdolliset ongelmakohdat on huomioitu ratasuunnittelussa.

– Korvenkalliontien loppuosa on muuttunut Pahalammentieksi. Kartoissa se kuitenkin on edelleen merkitty Korvenkalliontieksi, älkää siis hämääntykö kun katukyltti ilmoittaa tien nimen vaihtuvan.

Posted in Etusivun artikkeli.