Huutjärvi GP5:ssä 104 osallistujaa!

Peräti 104 suoritusta kirjattiin viidennen kerran järjestetyssä Huutjärven yösprintissä. Todella kunnioitettava määrä yökuntsareille ja osallistujamäärä kertoo osaltaan kuinka kiehtovaa touhua yösuunnistus on. Suurkiitos kaikille osallistujille, sekä tietysti ratamestari Timo Kavakolle. Rastileimasimien sijoitteluun oli selvästi panostettu, jopa "pukkeja" oli rakennettu. Miellyttävä yllätys ja sopii kuin nenä päähän vauhdikkaaseen sprinttisuunnistukseen.

24.9. onkin sitten vuorossa yösuunnistusta oikein metsämaastossa, me yön sankarit ja sankarittaret suuntaamme silloin Peippolan hyväkulkuisiin maastoihin, jonne radat loihtii taatusti asiansa osaava ratamestari Timo Pirtilä. Miellyttäviä yösuunnistushetkiä siis tarjolla ensi viikollakin ja myös Kotham-cupista on pikkulintujen kuultu kuiskivan. Jäämme jännittyneenä odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tuloslaskennan ongelmien vuoksi nyt on julkaistu vasta alustavat tulokset. B-radan ajat ovat viimeiselle rastille, aika maaliin kun osalta jäi puuttumaan. Tuloslaskenta tutkii vielä saisiko tiedot jostakin kaivettua joten väliaikoihin ja reittihärveliin palaamme huomenna.

Lisäys 18.9.:

Tuloslaskijan pitkälle yöhön kestäneen uurastuksen tuloksena täydelliset tulokset nyt nähtävillä. Suuret kiitokset siis Tommylle, joka sai näin myös vahvan kiinnityksen "Vuoden nörtti"-palkintoon. Jos siis sellainen jossain jaetaan… Myös reittihärveli avattu.

Posted in Etusivun artikkeli.