Honkalan maastot kutsuvat suunnistajia Rannikkorasteille

Hyvin vauhtiin päässeet Rannikkorastit jatkuvat tiistaina 4.5.2010 Honkalan hiihtokeskuksen maastoissa. Ratamestari Jukka Matilainen yhdessä Korven Pekan kanssa on laatinut seuraavat radat: A-rata 6.2 km (17 rastia), B-rata 4.4 km (13 rastia), B-lyhyt -rata 3.4 km (10 rastia), C-rata 2.4 km (8 rastia) ja D-rata 1.4 km, 5 rastia. Jukka varoittelee liukkaista kallioista, joten olkaapa varovaisia vauhdikkaassa etenemisessänne! Ja ottakaapa mukaan myös "taskullinen tarkkuutta", sillä ratamestari Jukka kertoo osan rastipisteistä olevan sitä vaativia!

Ja muistathan ilmoittaa työ-, kaveri-, seura- yms. porukkasi Rannikkorastien Firmaliigaan, joka käynnistyy 25.5. Uutuutena Fun-sarja, jossa osallistumismaksu normaali Rannikkorastit-maksu ja suunnistus tapahtuu B-lyhyt-  ja C-radoilla.

Ilmatieteen laitoksen sade- ja pilviennusteiden mukaan Kotkan seudulla olisi pientä sadetta ainakin alkuillasta, mutta pilvet olisivat väistymässä. Siis näillä näkymin: ei kaatosateita, mutta sen sijaan raikasta ilmaa hengittää. Joten kaikki tervetuloa paikalle reippailemaan!

Posted in Etusivun artikkeli.