Heinsuon maastoissa suunnistettiin upeassa säässä!

Rannikkorastien syksyisten lauantairastien kausi käynnistyi tänään Heinsuon maastoissa käydyssä tapahtumassa. SM-yö ja huomenna juostava AM-erikoispitkä karsivat osanottajamäärää huomattavasti, mutta siitä huolimatta paikalla oli 76 suunnistajaa. He saivatkin nauttia niin upeasta aurinkoisesta syyssäästä, kuin myös mukavista radoista. Erityiskiitos meneekin ratamestarikaksikko Ari Mäntyselle ja Hannu Währnille! Huolimatta järjestämiskalenterissa olleista sekaannuksista tapahtuma saatiin hienosti järjestettyä. Itse BL-radan suunnistaneena voin todeta, että rata oli "nimensä väärti". Tarpeeksi vaikeutta, mutta lyhyt.

S-ryhmän 20 euron lahjakortin voitti arvonnassa tällä kertaa Viikon kasvonakin  nähty Raimo Korhonen. Onnittelut!

Tulokset, väliajat ja Reittihärveli löytyvät tutuilta paikoilta. Nyt myös mahdollisuus analyyttisempien Winsplits-väliaikojen analysointiin. Niitä pääset katsomaan täältä.

Seuraavat Rannikkorastit suunnistetaan runsaan viikon päästä tiistaina 12.10 yösuunnistuksena Lentokentän maisemissa. Ja muistathan seurata näitä sivuja, mm. lauantaisuunnistuksia voidaan vielä pitää, jos syksy jatkuu lumettomana.

Posted in Etusivun artikkeli.