Firmaliigakatsaus

Ensi viikon tiistaina on vuorossa firmaliigan finaali Luovissa. Tarjolla on sekä päivä- ett ä yösuunnistus, joista voi suunnistaa kumman tahansa tai molemmat, parempi tulos lasketaan. Ei tuplapisteitä tarjolla. 

Firmaliigaan PRO-sarjaa 2016 on sävyttäneet Viestissä tapahtuneet poisjäännit ja hylkäykset. Täten kärkitaistelu näyttää jo ratkenneen, kun sekä Kunnonrakentajat ja Kotkamills Pro jäivät nollille viestissä, porskuttaa Andritz ylhäisessä yksinäisyydessään. Kunnonrakentajat toki saivat hyväksytyn tuloksen, mutta joukueessa suunnisti lainasuunnistaja toisesta tiimistä, joten firmaliigapisteissä koitti pyöreä nolla. Kaulaa kakkossijaan ón jo yli 100 pistettä. Kovin taistelu nähtäneen Team Möhkäleen ja CADS Teamin välillä kakkossijasta. Myös sijat 4-6 ovat järjestykseltään vielä täysin auki. nejäntenä olevan Kunnonrakentajien ja kuudentena olevan epätoivoisesti eksyneiden välillä on alle 20 p. Jumbosijaa näyttää miehittävän Sulzer PRO.

Sen sijaan FUN-sarjassa Kärkitaistelu on täysin auki. Tapsan ja tyttöjen ero kakkosena olevaan LostAndFound-tiimiin on n. 25 pistettä, joka on täysin kiinni kurottavissa. Myös kolmossijasta käydöön hurja taistelu, kun Sulzerin Fun-tiimiä ja Kojootteja erottaa vain 3 pistettä. 

Henkilökohtaisella puolella Kärkisijaa pitää Kotkamills PRO:n Joonas Kavakko. Kakkosena on Tapsan ja tyttöjen Leena Lehtoranta, ja Kolmantena Kunnonrakentajien Tomi Valkonen. Kärkikolmikko vaikuttaa selvätlä, mikäli suunnistavat viimeisen kisan omalla tasollaan. Järjestys saattaa toki sekoittua. 

Kaikki joukolla Finaalia suunnistamaan!

 

 

 

Posted in Etusivun artikkeli.