Firmaliigaan alkaa vyörymään ilmoittautumisia!

Stora Enson Kotkan tehtaat ilmoittautui Rannikkorastien Firmaliigaan kahdella joukkueella. Ykkösjoukkue suunnistaa Pro-sarjassa joukkueella Saila Kettunen, Jarno Saarela, Ari Mikkelä, Turo Takanen, Laura Jänis, Ari Mäntynen, Timo Kavakko, Joonas Kavakko ja Ville Seppälä. Firmaliigan Fun-sarjaan yhtiön kakkosjoukkue osallistuu joukkueella Marjo Halttunen, Johanna Mäkelä, Jouni Pekonen, Tiia Lantta, Kimmo Kohvakka ja Saku Kylmälä.

Myös viime kaudella Firmaliigaan huonolla osallistumisprosentilla osallistunut Me Metsolat on mukana, tällä kertaa kuitenkin reilusti Fun-sarjassa, suurta nöyryyttä ja kunnioitusta Firmaliigan Pro-sarjaan jo aiemmin ilmoittautunutta Töyrylän perhejoukkuetta kohtaan tuntienSilmää iskevä. Viime vuoteen verrattuna joukkue on saanut vahvistusta Riikka Metsolasta, joka on nähty harjoittelevan jo kauden kahdessa ensimmäisessä tapahtumassa.

Ja Fun-sarja täydentyi Suunnattomat-joukkueella, jossa suunnistavat Päivi Julku, Jaana Vanhala, Eija Aronen, Tero Liiri ja Arto Konttinen. Joukkueen nimi vie ainakin palstanpitäjän ajatukset moneen suuntaan. Onko kysymys kenties Pasi Ikosen "peesaajista", siis että suunnistetaan ilman kompassia kartanlukutaitoon vedoten vai ilmaiseeko nimi kenties osanottajien käsitystä omasta taitotasostaan?

Sippu-Jukolassa aikoinaan "miehen ja naisen työn" tehnyt Kymen Sanomat ilmoittautui myös Fun-sarjaan joukkueella Jukka Lehtoranta, Päivi Taussi, Antti Kaarto, Matti Tieaho, Petra Tynninen ja Anna Lindholm. Rannikkorastien tutkiva journalisti on saanut selville, että lehtitalossa saattaa olla suunnitelmia myös ensi vuoden Vehka-Jukolan suhteen…

Ja perhejoukkueita jälleen yksi lisää! Väyrysen perheen juniorit, eli Anni, Aino ja Antti ilmoittautuivat Fun-sarjaan.

Posted in Etusivun artikkeli.