Firmaliiga vuonna 2015 suunnistettu

Firmaliiga saatiin onnellisesti päätökseen ja tuloksetkin on laskettu. 

Pro-sarjassa VeVen huippusuunnistajista koostuva Tislarit ei jättänyt viimeisessäkään osakilpailussa mitään arvailujen varaan vaan täräytti yösuunnistukseen A-radan kolmoisvoiton. Kotkamills pro säilytti kakkossijan turvallisen tuntuisesti. Yösuunnistuksen tuplapisteet aiheutti muutoksia muualla tuloslistalla. Taito-Tiimi hyökkäsi vahvan yön ansiosta podiumille viitossijalta. Pyhtään uusi suunta oli neljäs ja Sulzer loikkasi myös yhden sijan sijoittuen viidenneksi. Kunnon rakentajat oli kuudes ja Team Lohkare kipusi myös aktiivisen yösuunnistuksen ansiosta seitsemänneksi ohi Andritzin.

Sarja PRO
1 Tislarit
2 Kotkamills Pro
3 Taito-Tiimi
4 Pyhtään Uusi Suunta
5 Sulzer
6 Kunnon Rakentajat
7 Team Lohkare
8 Andritz Oy

 

Fun-sarjan voiton vei Hirssaaren Huiput. Reilu 20 p. ero kakkossijalla olevaan Lost And Foundiin tuli varsin suurelta osin viestissä. Kolmanneksi pääsi Kotkamills Fun, Juoksuklubi oli neljäs ja Koksilaiset viides. Koksilaisia rasitti viestin epäonni.

Sarja FUN
1 Hirssaaren Huiput
2 Lost And Found
3 Kotkamills Fun
4 Juoksuklubi
5 Koksilaiset

 

Henkilökohtaisisa tuloksissa herra ja hidalgo oli hienon tasaisilla huippusuorituksilla Jarno Saarela. Samu Heiska kiri kakkostilalle ja kolmanneksi selvisi Timo Pirtilä. Paras nainen oli myös Pirtilä, Päivi etunimeltään. Kymmenen joukkoon selvisi naisista myös Annika Koho. 

  Nimi
1 Jarno Saarela
2 Samu Heiska
3 Timo Pirtilä
4 Lari Takanen
5 Päivi Pirtilä
6 Edward Paro
7 Jukka Tani
8 Jarno Kiintola
9 Annika Koho
10 Jorma Kauppila

 

Henkilökohtaiset pisteethän laskettiin Pro-sarjan kertoimien mukaan joten yösuunnistus oli sielläkin kova sana. 

Suuret onnittelut voittajille, kunniakirjat ovat tarjolla Ruskajuoksussa sunnuntaina jossa toivottavasti nähdään suuri määrä suunnistajia. Protestiaikaa on myös Ruskajuoksuun saakka.

Olisi eri nastaa jos jaksaisitte vastata lyhyeen firmaliigakyselyyn: http://goo.gl/forms/y8O7QL50XJ. Täten saadaan konseptia kehitettyä asiakaslähtöisesti.

Firmaliigaan palataan taas ens kauel, ei muuta kun reenaamaan!

 

Posted in Etusivun artikkeli.